Responsive Menu

Over mij

Er zijn drie reacties op een design mogelijk - ja, nee en WOW! Wow is de reactie waar je je op moet richten.

— Milton Glaser

Hoi, ik ben Jan Konert en ik ben webdesigner. Op dit moment ben ik woonachtig in Arnhem. Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn portfolio website.

Ik heb CMD (Communicatie en Multimedia Design) gestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam. Ik heb het altijd leuk gevonden om creatief bezig te zijn en te tekenen. Tijdens mijn studie leerde ik om interfaces te ontwerpen en gebruiksvriendelijkheidsregels toe te passen.

Ervaring heb ik opgedaan bij verschillende bedrijven. Ik heb geleerd om mockups/designs te maken en deze om te zetten naar HTML/CSS. Tevens heb ik het altijd leuk gevonden om aan de front-end van websites te werken. Ik probeer mijzelf altijd op de hoogte te houden van de laatste trends.

In mijn vrije tijd ontwerp ik interfaces voor mobiel en desktop. Tevens zet ik de designs om naar werkende webagina's. Hierbij gebruik ik HTML/CSS en Javascript. Verder maak ik gebruik van animatie om interactie in webpagina's interessanter te maken.

Veel kijkplezier op mijn portfolio. Als je met me wil samenwerken kun je me een bericht sturen op de contactpagina.

Mijn vaardigheden

Mijn specialiteiten

Concepten bedenken

Dit is een van de creatieftste onderdelen van een project. Ik vind het leuk om originele en nieuwe producten te bedenken.

Schermen ontwerpen

Bij het ontwerpen kijk ik altijd naar de laatste trends in de webdesign wereld. Ik probeer het design interessant te maken voor de gebruiker.

Coderen

De ontwerpen zet ik uiteindelijk om naar code. De schermen maak ik hiermee interactief. Ik voeg animaties en hovers toe om de designs aantrekkelijker te maken. Ik let op crossbrowser functionaliteit en laadtijden.